• Ελληνικά
  • English

23510-26300

Facebook icon
RSS icon
YouTube icon

Πωλείται Διπλοκατοικία στην Κατερίνη

Χαρακτηριστικά

ID Ακινήτου: SO18 Τιμή Πώλησης: 170000 € Περιοχή: Ευαγγελικά Εμβαδό: 205 m² Εμβαδό Οικοπέδου: 382 m² Όροφοι / Πατώματα: 2 Υπνοδωμάτια: 5 Μπάνια: 2 WC: 1 Θέρμανση: Ατομική Μέσο Θέρμανσης: Πετρέλαιο Έτος Κατασκευής: 1985 Κατάσταση: Ανακαινισμένο Ανελκυστήρας: Όχι

SO18: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένη διπλοκατοικία στα Ευαγγελικά - Κατερίνη. Αποτελείται από δύο οροφοδιαμερίσματα, ισογείου και 1ου ορόφου. Το διαμέρισμα ισογείου είναι 80 τ.μ. και διαθέτει μεγάλο χώρο σαλοκουζίνας, δύο δωμάτια, μπάνιο και εξωτερικό χώρο αποθήκης. Το διαμέρισμα του 1ου ορόφου είναι 125 τ.μ. και διαθέτει μεγάλη σαλοτραπεζαρία με τζάκι και πρόσβαση σε άνετη βεράντα, τρία δωμάτια, μπάνιο, wc.

Στην οικοδομή έχει εφαρμοστεί πλήρης μόνωση (θερμοπρόσοψη). Η θέρμανση παρέχεται από ξεχωριστό, ατομικό λέβητα πετρελαίου για το κάθε διαμέρισμα. Τα πατώματα είναι από πλακάκι και laminate. Οι μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα είναι διπλής υάλωσης με συνθετικά κουφώματα και σίτες. Οι είσοδοι των διαμερισμάτων διαθέτουν θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Ο εξωτερικός χώρος είναι διαμορφωμένος με γκαζόν και κυβόλιθους. Επιπλέον, υπάρχει χώρος για τη στάθμευση οχημάτων.

Το εμβαδόν του οικοπέδου είναι 382 τ.μ.. Το ακίνητο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Κατερίνης. 

Τηλέφωνο άμεσης υπόδειξης: 6974607524 - Γεώργιος Λ. Παντικίδης

Στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ.

LeoRealEstate