• Ελληνικά
  • English

23510-26300

Facebook icon
RSS icon
YouTube icon

Πωλείται Μονοκατοικία στο Λιτόχωρο

Χαρακτηριστικά

ID Ακινήτου: SD52 Τιμή Πώλησης: 180000 € Περιοχή: Λιτόχωρο Εμβαδό: 205 m² Εμβαδό Οικοπέδου: 100 m² Όροφοι / Πατώματα: 4 Υπνοδωμάτια: 3 Μπάνια: 3 WC: 1 Χώροι Στάθμευσης: 1 Θέρμανση: Ατομική Μέσο Θέρμανσης: Πετρέλαιο Έτος Κατασκευής: 2003 Ανελκυστήρας: Όχι Προσανατολισμός: Βορειοδυτικός

SD52: Πωλείται μονοκατοικία - μεζονέτα τεσσάρων επιπέδων, στο Λιτόχωρο Πιερίας. Συνολικά 205 τ.μ. κατανέμονται σε ημιυπόγειο με ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, μπάνιο και αποθήκη, σε ανώγειο με σαλοκουζίνα και wc, σε 1ο όροφο με δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο και σε σοφίτα με μεγάλο ενιαίο χώρο και μπάνιο. Το ανώγειο και ο 1ος όροφος διαθέτουν άνετες βεράντες με θέα σε βουνό και θάλασσα. Το ημιυπόγειο διαθέτει χωριστή είσοδο και θα μπορούσε να αποτελέσει αυτόνομο χώρο κατοικίας. Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει μικρό κήπο και ανοιχτό χώρο στάθμευσης για ένα αυτοκίνητο.

Η θέρμανση παρέχεται από λέβητα πετρελαίου, τα πατώματα είναι από γρανιτοπλακάκι, οι μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα είναι διπλής υάλωσης με συνθετικά κουφώματα και σίτες. Τα παράθυρα της σοφίτας είναι ανοιγόμενα, διπλής υάλωσης με ξύλινα κουφώματα, σίτες και σκίαστρα. Πωλείται όπως εμφανίζεται στις φωτογραφίες, με τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές.

Το σπίτι βρίσκεται εντός του οικισμού και σε μικρή απόσταση από το κέντρο του Λιτοχώρου. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι 5 χλμ.

 

Τηλέφωνο άμεσης υπόδειξης: 6974607524 - Γεώργιος Λ. Παντικίδης

Στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ.

LeoRealEstate