• Ελληνικά
  • English

23510-26300

Facebook icon
RSS icon
YouTube icon

Πωλείται Μονοκατοικία στο Μακρύγιαλο

Χαρακτηριστικά

ID Ακινήτου: SD33 Τιμή Πώλησης: 260000 € Περιοχή: Μακρύγιαλος Εμβαδό: 157 m² Εμβαδό Οικοπέδου: 3320 m² Όροφοι / Πατώματα: 2 Υπνοδωμάτια: 3 Μπάνια: 2 WC: 1 Θέρμανση: Κεντρική Μέσο Θέρμανσης: Πετρέλαιο Έτος Κατασκευής: 2008 Προσανατολισμός: Νοτιοανατολικός

SD33: Πωλείται διώροφη μονοκατοικία (μεζονέτα) 157 τ.μ., εντός κτήματος 3.320 τ.μ., σε ειδυλλιακή τοποθεσία, στο Μακρύγιαλο Πιερίας. Στην είσοδο του κτήματος συναντούμε πετρόχτιστο φράχτη, διακοσμημένο με καλλωπιστικά φυτά. Ακολουθεί ένας μακρύς διάδρομος που οδηγεί στο σπίτι, το οποίο είναι χτισμένο στο κέντρο του αγροτεμαχίου. Όλη σχεδόν η επιφάνεια του αγροτεμαχίου καλύπτεται από 90 ελαιόδεντρα που παράγουν λάδι κάθε χρόνο. Στο ισόγειο του σπιτιού βρίσκονται βοηθητικοί χώροι 40 τ.μ. που περιλαμβάνουν το λεβητοστάσιο και κλειστό χώρο στάθμευσης. Ανεβαίνοντας την πετρόχτιστη σκάλα στην μπροστινή όψη, έχουμε πρόσβαση σε βεράντα με ανεμπόδιστη θέα σε βουνό και θάλασσα. Εισερχόμενοι στο σπίτι, έχουμε ανοιχτού σχεδιασμού καθιστικό και τραπεζαρία, με μαρμάρινο τζάκι και πρόσβαση στη βεράντα. Σε διπλανό χώρο βρίσκουμε μεγάλη, αμερικανικού τύπου κουζίνα, με χτιστό τραπέζι/πάγκο στο κέντρο του χώρου. Στο ίδιο επίπεδο έχουμε το κύριο υπνοδωμάτιο (master) με βεστιάριο, το δικό του μπάνιο και πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο. Από την κουζίνα έχουμε πρόσβαση σε WC και σε δωμάτιο - γραφείο που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε δωμάτιο φιλοξενίας, καθώς διαθέτει δική του ανεξάρτητη είσοδο από την πλαϊνή όψη του σπιτιού. Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκουμε δύο επιπλέον δωμάτια, ένα μπάνιο και άνετη βεράντα με εξαιρετική πανοραμική θέα.

Στις παροχές της κατοικίας περιλαμβάνονται: ύδρευση από το επίσημο δίκτυο πόλεως, κεντρική θέρμανση με καυστήρα πετρελαίου, εγκατάσταση νυχτερινού μετρητή για εξοικονόμηση ενέργειας, πλήρης θερμομόνωση, μπαλκονόπορτες και παράθυρα διπλής υάλωσης με συνθετικά κουφώματα, ηλεκτρική κουζίνα, εγκατάσταση για πλυντήριο πιάτων, συναγερμός, internet/wifi, ηλεκτρική εγκατάσταση για τηλεχειριζόμενη εξωτερική πύλη.

Για την πρόσβαση στη θάλασσα (παραλία Μακρυγιάλου) απαιτούνται 10 μόλις λεπτά με τα πόδια. Για την πόλη της Κατερίνης θα χρειαστούν 15-20 λεπτά, ενώ για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης 40-50 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Πρόκειται για μία σύγχρονη μονοκατοικία με πολλά παραδοσιακά στοιχεία, η κατασκευή της οποίας ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2007 και το ολοκληρώθηκε το Φθινόπωρο του 2008. Διατίθεται φωτογραφικό υλικό όλων των φάσεων της κατασκευής, όπου φαίνονται όλες οι κατασκευαστικές λεπτομέρειες και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.

Σημειώνεται ότι στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού. Τα περισσότερα από αυτά είναι διαθέσιμα προς πώληση - η τιμή τους είναι διαπραγματεύσιμη.

Τηλέφωνο άμεσης υπόδειξης: 6974607524 - Γεώργιος Λ. Παντικίδης

Στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ.

LeoRealEstate