• Ελληνικά
  • English

23510-26300

Facebook icon
RSS icon
YouTube icon

Πωλείται Διαμέρισμα στην Κατερίνη

Χαρακτηριστικά

ID Ακινήτου: SA81 Τιμή Πώλησης: 87000 € Περιοχή: Κέντρο Εμβαδό: 89 m² Εμβαδό Οικοπέδου: 472 m² Όροφος: 1ος Όροφοι / Πατώματα: 4 Υπνοδωμάτια: 2 Μπάνια: 1 Χώροι Στάθμευσης: 0 Θέρμανση: Ατομική Μέσο Θέρμανσης: Πετρέλαιο Έτος Κατασκευής: 1984 Κατάσταση: Ανακαινισμένο Ανελκυστήρας: Ναι Προσανατολισμός: Βόρειος

SA81:Πωλείται διαμέρισμα 89 τ.μ. στο κέντρο της Κατερίνης. Αποτελείται από μεγάλο χώρο σαλοκουζίνας, δύο δωμάτια, χολ και μπάνιο. Οι χώροι του σαλονιού και του ενός δωματίου διαθέτουν πρόσβαση σε μπαλκόνι.

Η θέρμανση παρέχεται από ατομικό λέβητα πετρελαίου. Ο χώρος του σαλονιού διαθέτει ενεργειακό τζάκι. Τα πατώματα είναι από γρανιτοπλακάκι υψηλής ποιότητας. Οι μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα είναι διπλής υάλωσης με κουφώματα αλουμινίου. Τα μπαλκόνια διαθέτουν τέντες. Το μικτό εμβαδόν του διαμερίσματος είναι 105 τ.μ.. Πωλείται χωρίς τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές.

Βρίσκεται στον 1ο όροφο μετά το πατάρι, σε τετραώροφη οικοδομή με ανελκυστήρα, και σε απόσταση 400 μ. από το Δημαρχείο της πόλης.

Τηλέφωνο άμεσης υπόδειξης: 6974607524 - Γεώργιος Λ. Παντικίδης

Στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ.

LeoRealEstate